Mevlid gecesinde hangi yüzle kıyama duracaksınız?

Sorum, Ali Babacan’a.. Sorum Ahmet Davutoğlu’na.. Mithat Sancar’a.. Daha başkaları da var ama.. Ben bunların isimleri ile yetineyim, diğerlerini siz sıralayın..

Sorum, Ali Babacan’a..

Sorum Ahmet Davutoğlu’na..

Mithat Sancar’a..

Daha başkaları da var ama..

Ben bunların isimleri ile yetineyim, diğerlerini siz sıralayın..

Bu gece, Hz. Peygamber’in (sav) doğum yıldönümü..

Mevlid gecesine, buruk giriyoruz..

Hz. Peygamber’e (sav) hakaret edenlere hakettikleri cevabın verilemediği bir dünyada, bir de üstelik, o cevabı kısmen vermeye kalkışanların susturulmaya çalışıldığı bir gündemde bu geceyi yaşıyoruz..

Evet, dün TBMM’de örnek bir bildiri imzalandı..

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İslam karşıtı açıklamalarının telin edilmesine ilişkin bildiri yayınladı. 

Dört parti katıldı, ama dindarlıkları konusunda birçoğumuzdan daha samimi olduklarına kefil olacağım Kürt kardeşlerimizin oy verdiği HDP, o bildiriye katılmadı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 114 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.298 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.326 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.020 Okunma “Oy yoksa, hizmet de yok” ile suçlandılar, 174 kişiyi kurtardılar! 14 Nisan 2024 | 1.256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 4 yorum