“Liyakat” gelince, borsa rekor kırmış!

 Cumhuriyet gazetesi pedofili içeren filmlerin de bulunduğu bazı platformlara RTÜK’ün verdiği cezayı, “Özgürlüğe darbe” olarak yorumlamış..Saadet Partisi, ittifak yaptığı partilerin yayın...

 

Cumhuriyet gazetesi pedofili içeren filmlerin de bulunduğu bazı platformlara RTÜK’ün verdiği cezayı, “Özgürlüğe darbe” olarak yorumlamış..

Saadet Partisi, ittifak yaptığı partilerin yayın organlarının neleri savunduğunu görmeli, kimlerle yol yürüdüğünü bir defa daha gözden geçirmeli..

Cumhuriyet gazetesi, haberinin içinde de, pedofili ve eşcinsellik filmlerine verilen cezanın sulandırılması için, sakallı, takkeli bir kişiyi, tam da dindar insanlara karşı içlerindeki nefret ve kini kusmak üzere, “Gülmek yasak” tabelası dikerken resmetmişler..

Onlar dindar insanlara hakaret etmek için, “gülmek yasak” tabelası diktiriyorlar ama..

Gerçekten de, Türkiye’de gülmek yasak olmalı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.296 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.726 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.473 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 980 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.817 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar