Kemal bey ‘Korona’ya çözümü buldu: Her oyunda sıfır kağıt açacaksınız!

Yatıp kalkıp, CHP’ye, genel başkanına minnet borcumuzu, yerine getirelim. Açalım ambalajından sıfır kağıtları.. Vuralım masaya. Kim demiş Covid öldürür diye..

Türk Tabipler Birliği’nin, Karl Marx’tan alıntılar eşliğinde (Karl Marx ile koronavirüs salgınının ne alakası var ise) hazırladığı “TTB COVID-19 Pandemisi 6. Ay Değerlendirme Raporu”nun hemen ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu soluğu bu meslek kuruluşu adı altındaki terör destekçi yapılanmada aldı..

Bakmayın siz, Türk Tabipler Birliği’nin, sağlık çalışanlarının haklarını koruyor görüntüsüne..

Sağlık çalışanlarına en büyük zararı, bu meslek kuruluşu kisvesi altında çalışmalara imza atan bu yapı veriyor.

Düşünün, 6 ay içinde 8 bine yakın insanımızı kaybettiğimiz Koronavirüs salgını için, “vıdı vıdı” yapmaktan başka bir faaliyetini göremediğimiz Türk Tabibler Birliği, bir de kalkıp, raporunda “Karl Marx”tan bize inciler döktürürse..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.228 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.000 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.954 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.888 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.670 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar