Kamalak’ın 3 kuruşluk davası!

Milli Gazete, “Kamalak Yeni Akit’i mahkeme kararıyla 3 kuruşluk etti!” başlığı atmış..Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın bana açtığı davadan ve mahkemenin ilk...

Milli Gazete, “Kamalak Yeni Akit’i mahkeme kararıyla 3 kuruşluk etti!” başlığı atmış..

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın bana açtığı davadan ve mahkemenin ilk aşamada verdiği 3 kuruş tazminatın faizi ile Kamalak’a ödenmesine yönelik kısa karardan haberim vardı ama..

Mahkemenin hangi gerekçeyi bu karara dayanak aldığından haberim yoktu..

Hâlâ da yok..

Karar geldiğinde, sizlerle paylaşırım..

Ama “Yargı Tayyip Erdoğan’ın iki dudağının arasına bakıyor” söylemini sürekli tekrarlayanların..


O yargıya gidip..

Bir de “Tayyip Erdoğan’ın yandaşı” diye takdim ettikleri Akit aleyhine karar almaları ve bunu da kendilerinin tüm söylemini iflas ettirdiği gerçeğinden habersiz şekilde kamuoyu ile paylaşmaları, ölsem düşmek istemeyeceğim bir handikap..

Varsınlar, Vural Savaş Refah Partisi için kapatma davası açtığında, herkesin sustuğu bir dönemde aslanlar gibi kükreyen ve o kükreyişi sebebi ile Vural Savaş’ın dava üstüne dava açtığı ama çizgisinden milim taviz verdiremediği Akit’i, şimdi Erbakan’ın koltuğuna bir dönem oturan Kamalak ve ona şirinlik yapmak isteyenler “3 kuruşluk” ilan etsinler..

Bizim kaç yüz milyonluk tazminatlara muhatap olduğumuzu, siz Vural Savaş’lara sorun..


Milli Gazete’nin atamadığı manşetleri atan Akit’in değerini, Erbakan Hoca için “Boncuk boncuk terledi” manşeti attıran darbeci generallere sorun..

Kaç milyon TL’lik tazminat davaları açmışlar, Ankara Adliyesi’ndeki dosyalara bakıp, bilmiyorsanız öğrenin..

“Kaç kuruş” olayı bir kenara..

Anayasa hukukçusu bir profesörün, yerel mahkemeden çıkan bir kararı, kesin karar gibi sanması da, ayrı bir facia.

Durun bakalım, istinaf ne karar verecek, biraz sabretseniz, olmaz mıydı, Mustafa Bey?..

Duruşma zaptını “kes-yapıştır” ile doldurarak gerçeğe aykırı düzenleyen, hatta bunu font/punto farklılığı ile bas bas bağırarak yapan, tahkikatı mı yoksa sözlü yargılamayı mı bitirdi onun bile farkında olmayan hakim ve tahkikat aşamasında davanın kabulünü isteyen Kamalak’ın avukatı bu işleri ne kadar biliyor, zaman içinde göreceğiz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir emekli yasası daha çıkıyor, bunlar emekli edilecek! 19 Mart 2024 | 2.361 Okunma Erbakan’a saygısı olanların vefa borcu 18 Mart 2024 | 2.631 Okunma Balya balya avrolar, deste deste dolarlar! 17 Mart 2024 | 1.114 Okunma Sivrisinekle bile mücadele edemeyen Ekrem’le mi depreme hazırlanacağız? 16 Mart 2024 | 1.016 Okunma Bilim ne der: İnşaat mühendisi mi, işletmeci/müteahhit mi? 15 Mart 2024 | 967 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar