Kaçma Fırat, millet de CHP-DEM-PKK işbirliğini yüzünüze vuracak!

 Haberturk’te önceki akşam yaşanan olay, Türkiye’de oynanan büyük tiyatronun bir özeti idi..Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi Üyesi de olan, gazeteci sıfatı ile programa katılan Dr. Ali Haydar Fırat, CHP’nin...

 

Haberturk’te önceki akşam yaşanan olay, Türkiye’de oynanan büyük tiyatronun bir özeti idi..

Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi Üyesi de olan, gazeteci sıfatı ile programa katılan Dr. Ali Haydar Fırat, CHP’nin HDP ile yaptığı ittifak eleştirileri üzerinden yüzüne karşı haykırılan gerçekler karşısında çaresiz kaldı ve programı terketti.

Tiyatroya bakar mısınız..

Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu döneminde gizli ittifaklar yapıldığını ima ederek, “bizim dönemimizde ittifaklar şeffaf olacak” diyor..

14-28 Mayıs arasında, cumhurbaşkanlığı 1 ve 2. tur arasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi’ne, kendisine destek verilmesi karşılığında, üç bakanlık ve MİT Müsteşarlığını bıraktığına dair imzalanan protokolü, önce inkar edip sonra kabul etmek zorunda kalan ve bundan dolayı hiçbir utanç duymayanlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 1.160 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.637 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.463 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 979 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.815 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar