İki öğretmen: Atanamayan Fedai ve sahte raporcu Başak!

Büyük bir tesadüf mü dersiniz..Yoksa tevafuk mu..Millet İttifakı’nın büyük ortağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, tam da “Gençlerimizin önce hayallerini sonra...

Büyük bir tesadüf mü dersiniz..

Yoksa tevafuk mu..

Millet İttifakı’nın büyük ortağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, tam da “Gençlerimizin önce hayallerini sonra hayatlarını çaldılar. Atanmadığı için inşaatta çalışan 23 yaşındaki Fedai öğretmen, elektrik trafosunu boyarken hayatını kaybetti. Yüreğim yanıyor. Lakin, Fedai öğretmenin anısı önünde and olsun ki; kamuda torpili kökten bitireceğim!” ifadelerini kullandığı saatlerde, sol internet siteleri, aynı çizgideki televizyon kanalları, bir başka öğretmen ile ilgili haberi takdim ediyorlardı..

Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenlik için müracaat ettiği halde, atanamadığı için inşaatta çalışan 23 yaşındaki Fedai Altun’a sahip çıkar gibi yaparken, torpil ve liyakat konusunu da gündeme taşıyordu.

Ama CHP’ye yakın internet sitelerinin tam bir rezilliğe imza atarak verdikleri diğer öğretmen haberi, aslında bu solcuların torpilin kralını nasıl hayata geçirdiklerinin de ispatı mahiyetinde idi.

Neydi o ikinci öğretmen konusu?

Millet İttifakı’nın gayrı resmi ortağı HDP’nin eski eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın,......

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Emeklilerin çilesini CHP inşa etti, Erdoğan çözecek! 28 Mart 2024 | 1.331 Okunma Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 2.313 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 812 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.792 Okunma “Çalışana musakka, yöneticiye antrikot. Olmaaz” 24 Mart 2024 | 1.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar