Hepsi “kayyımcı” oldu, gelin de isyan etmeyin!

Türkiye’de, PKK ile işbirliği yapan belediye başkanları görevden alınıp, yerlerine devlet görevlileri atandığında..Kısacası, kayyım atandığında..FETÖ örgütünün halkı...

Türkiye’de, PKK ile işbirliği yapan belediye başkanları görevden alınıp, yerlerine devlet görevlileri atandığında..

Kısacası, kayyım atandığında..

FETÖ örgütünün halkı kandırarak topladığı paralarla kurulan şirketlere, finans kurumlarına devletin yönetici ataması kararlarında..

Meşru hükümeti devirmek için legal tüzel kişilikler gibi gösterilen kurum-şirketler üzerinden seçilmişlere operasyon üzerine operasyon çekilirken..

Türkiye Cumhuriyeti, “Hop dedik. PKK terör örgütüne de, FETÖ terör örgütüne de, eyvallah edemeyiz. Bu kurum ve kuruluşlara kayyım atıyoruz” dediğinde..

“Türkiye kayyımlar ülkesi oldu” diyerek algı oluşturanlar..

“Şirketlere, belediye başkanlıklarına kayyım atanarak, hukuk dışına çıkılıyor” diyenler..

Daha net ifade edelim..

Sözcü’sünden Cumhuriyet’ine kadar..

Oda TV’sinden T24’üne kadar..

Tüm ulusalcı ve solcu medya organları..

Şimdi “kayyımcı” oldular..

Ne imiş?

Kamu bankası olan ve son yıllarda (faize karşı olduğumu, kamu bankası da olsa, faizli çalışmaması gerektiğine dair itirazlarım saklıdır) hem tarıma destekleri ile, hem diğer alt gelirli kesimlere teşvikleri ile adından bahsettiren, aynı zamanda da kârlılığını sürdüren, hatta eski yıllara göre çok daha yüksek oranlarda kâr eden Ziraat Bankası, Almanya’daki şubesi üzerinden, bir sorun yaşıyormuş.

.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 1.670 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.333 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.336 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.035 Okunma “Oy yoksa, hizmet de yok” ile suçlandılar, 174 kişiyi kurtardılar! 14 Nisan 2024 | 1.258 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar