Hep aynı taktik! Gezi, Tahir Elçi, Sinan Ateş!

 Gezi isyanında aynı taktik..Tahir Elçi cinayetinde aynı taktik.Sinan Ateş cinayetinde aynı taktik..Bunların hepsi aktüel olanlar.Aktüel olmayanlar, bugünlerde gündemde olmayan derin olaylar.. Baktığınızda, onlarda...

Gezi isyanında aynı taktik..

Tahir Elçi cinayetinde aynı taktik.

Sinan Ateş cinayetinde aynı taktik..

Bunların hepsi aktüel olanlar.

Aktüel olmayanlar, bugünlerde gündemde olmayan derin olaylar.. Baktığınızda, onlarda da hep aynı taktiği görüyorsunuz..

Kendileri vuruyorlar.. Vurdurtuyorlar. “Mecbur bırakıldığımız eylem şekli idi” deyip, kendi teröristlerini aklayıp, paklıyorlar..


Ama kendilerine, hatta kendilerini de geçtik, artık zıt kardeşlerine yönelik bir küçük olayda, kafaları karıştırıp, hedef tahtasına koyduklarını linç etmeye kalkıyorlar..

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP’yi ziyarete gidiyor.

CHP Genel Başkanı’nın odasında, Gezi isyanı sırasında ölen 8 kişinin çizimi var.. Kendi içlerinden kaldırmak gelmese de.. Nezaketen de olsa.. “Biz katılmıyoruz ama, bu konuda kesinleşmiş mahkeme kararları var” gerekçesine dayalı olarak da olsa..

Gezi olayları hükümeti devirmeye teşebbüs olarak nitelendirildiği ve o tarihte de hükümetin başında Tayyip Erdoğan olduğu ve onu devirmek için Gezi isyanı başlatıldığı için, kendilerine ziyarete gelen kişiye ev sahipliğinin hatırına, Gezi isyanına katılan kişilerin çizimini duvardan kaldıracaklarına..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bak sen şu CHP’lilere: PKK diyemeden, cinayetleri lanetlemek! 25 Ekim 2024 | 87 Okunma Tam da Bahçeli, PKK’yı lağvedin dediğinde, Erdoğan Rusya’ya gittiğinde! 24 Ekim 2024 | 1.996 Okunma Kandil, Edirne.. İmralı, DEM. Öcalan ve Karayılan! Umut hakkı! 23 Ekim 2024 | 2.943 Okunma Kimlerle dost idiyse, onlar övsün! 22 Ekim 2024 | 2.049 Okunma İstanbul 1 Nolu Baro’da Öcalan’ın avukatları! 21 Ekim 2024 | 1.703 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar