HDP’nin desteği hem Kürtlere, hem milliyetçilere ihanettir!

PKK’nın uzantısı konumundaki HDP, İstanbul, İzmir ve Adana’da belediye başkanlığı için aday göstermeyeceklerini açıklamış. “Ankara ve Mersin’i de görüşüyoruz”...

PKK’nın uzantısı konumundaki HDP, İstanbul, İzmir ve Adana’da belediye başkanlığı için aday göstermeyeceklerini açıklamış.

“Ankara ve Mersin’i de görüşüyoruz” açıklaması yapılmış..

Hani kimlerle görüştüklerini de açıklasalardı, daha iyi olurdu ama..

Onlar açıklamasa da, biz kimlerle görüştüklerini iyi biliyoruz.

CHP ile görüşüyorlar..

İyi Parti ile görüşüyorlar..

Elverdiğince, Pensilvanya ile görüşüyorlar..

Dertleri ne?

AK Parti’ye balta vurmak..

Diyebilirsiniz ki, “Sana ne kardeşim.. O da bir parti, diğeri de bir parti.. İsteyen parti, istediğini destekler, istemediğine de çelme takar!”

Birileri bunu söyleyebilir de..

Vicdan sahibi insanlar söyleyemez..

Bu ülkede 40 yıldır kan akmasına sebeb gösterilen Güneydoğu’daki vatandaşlarımızın uğradıkları haksızlıkların çok büyük bir bölümünü ortadan kaldıran AK Parti’ye karşı..

Siz kalkıp da CHP ile İyi Parti’yi destekleme kararı alırsanız.. (Lütfen kimse aklımızla alay etmeye kalkışmasın.. Sadece aday gösterilmeyeceğini, yoksa CHP-İyi Parti adaylarını destekleme şeklinde şu anlık bir açıklama olmadığını iddia etmeye kalkışmasın. Kimin neyi, ne için yaptığını çok iyi biliyoruz.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 2.657 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.199 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.336 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.340 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar