Haniye'nin torunları için bir Batılı taziyede bulundu mu?

Hamas lideri Haniye'nin 3 çocuğu ve 4 torunu, İsrail saldırısında şehid edildiler.. Binlerce Gazzeli çocuğa ilaveten, şimdi HAMAS Liderinin küçük yaştaki torunları da şehid edildi.. Bir tane batılı...

Hamas lideri Haniye'nin 3 çocuğu ve 4 torunu, İsrail saldırısında şehid edildiler.. Binlerce Gazzeli çocuğa ilaveten, şimdi HAMAS Liderinin küçük yaştaki torunları da şehid edildi..
Bir tane batılı devlet lideri, Heniye'yi arayıp, başsağlığı diledi mi?
"Küçük yaştaki çocukların öldürülmesini doğru bulmuyoruz" dediler mi?
Bizim eziklerin, "Orada hukuk var" dedikleri Amerika'sından Almanya'sına bir tane devlet başkanı, HAMAS liderinin üç oğlu ve dört torunu için, kısacık bir taziyede bulundular mı?
Diyeceksiniz ki, "Küçük yaştaki torunları şehid eden silahı, bombayı veren devletlerden, başsağlığı mesajı gelmesi daha da garip olmaz mıydı?"
Evet, siz de haklısınız.
Önce bombayı verip, sonra da o bomba ile öldürülenler için taziyede bulunmak, daha da büyük riyakarlık...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.312 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 977 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.813 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.658 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar