Haniye'nin torunları için bir Batılı taziyede bulundu mu?

Hamas lideri Haniye'nin 3 çocuğu ve 4 torunu, İsrail saldırısında şehid edildiler.. Binlerce Gazzeli çocuğa ilaveten, şimdi HAMAS Liderinin küçük yaştaki torunları da şehid edildi.. Bir tane batılı...

Hamas lideri Haniye'nin 3 çocuğu ve 4 torunu, İsrail saldırısında şehid edildiler.. Binlerce Gazzeli çocuğa ilaveten, şimdi HAMAS Liderinin küçük yaştaki torunları da şehid edildi..
Bir tane batılı devlet lideri, Heniye'yi arayıp, başsağlığı diledi mi?
"Küçük yaştaki çocukların öldürülmesini doğru bulmuyoruz" dediler mi?
Bizim eziklerin, "Orada hukuk var" dedikleri Amerika'sından Almanya'sına bir tane devlet başkanı, HAMAS liderinin üç oğlu ve dört torunu için, kısacık bir taziyede bulundular mı?
Diyeceksiniz ki, "Küçük yaştaki torunları şehid eden silahı, bombayı veren devletlerden, başsağlığı mesajı gelmesi daha da garip olmaz mıydı?"
Evet, siz de haklısınız.
Önce bombayı verip, sonra da o bomba ile öldürülenler için taziyede bulunmak, daha da büyük riyakarlık...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kıbrıs’ı kurtardık, birlik olursak Gazze’yi de kurtarabiliriz! 27 Temmuz 2024 | 37 Okunma Katilsin Amerika, soykırımcısın Amerika, iğrençsin Amerika! 26 Temmuz 2024 | 362 Okunma Dolar yerinde sayıyor, Kemalistlerdeki yaygara aynı: Batıyoruz! 25 Temmuz 2024 | 1.303 Okunma CHP’ye kefil olmuştunuz, helallik istemiştiler hani! 24 Temmuz 2024 | 1.273 Okunma Tuğrul Türkeş, kurt kim, kuzu kim, Yaralı Ömer kim? 23 Temmuz 2024 | 2.588 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar