Hadi desenize: “İktidar, 125 bin metrekarelik hazine arazisini peşkeş çekti!”

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (05.06.2022)''Hadi desenize: “İktidar, 125 bin metrekarelik hazine arazisini peşkeş çekti!'' başlıklı yazısı.

Önce Fenerbahçelilere seslenelim..

Ardından CHP’li Fenerbahçelilere..

İki günde bir yolsuzluk haberi yapan gazetelere; Sözcü’ye, Cumhuriyet’e..

Hem Fenerbahçeli olup, hem Sözcü gazetesinde olan, FB’ye de divan başkanı seçilen Uğur Dündar’a seslenelim..

Hafta içinde “Adı iyi ki Binali, ya Milyonali olsaydı” diye Binali Yıldırım’a attığı rezilce iftiralar sebebi ile süren yargılaması gündem olan Uğur Dündar’a, bu yönü ile bir defa daha seslenelim..

“Milletin a..na koyacağız” tapesi çarpıtılarak, “İşte yolsuzluk belgesi, bir de millete küfrediyorlar” diyerek, rakip müteahhitlere edilen küfrü, millete edilen küfür gibi gösteren, ihalede, tahmini değerin yüzde 10’ununa inme teklifi ile kazanıldığının konuşulduğu sözleri, “Alın işte, % 10 komisyon vermiş” diyerek, ahlaksızca çarpıtan sahtekar gazetecilerin, FETÖ’cülerin hepsine seslenelim..

Orda mısınız beyler?

Var mısınız, yaşıyor musunuz?

Nefes alıp veriyor musunuz?

Etiler Polis Okulu’nun, bir AVM yapımı için peşkeş çekildiğini iddia eden ahlaksızlara seslenelim..

Etiler Polis Okulu’nun arsasının peşkeş çekildiği iftiralarının dillendirilmesinin 7 yıl sonrasında bile, o arsanın İBB’de resmen tapulu olduğu gerçeğini hatırlatarak, o tarihte AK Parti’de siyaset yaparken, şimdi başka yerlere savrulanlara da seslenelim.

CHP ile iş kotarmaya kalkışıp, eski partilerinde yolsuzluklar olduğu iftiralarını kendilerini bir dönem Yüce Divan’a yollamaya kalkışanlara şirinlik olsun diye tekrarlayanlara seslenelim..

CHP ile dirsek temasının sınırını zorlayıp, şimdi ölümüne onlarla dost olan, CHP’li belediyelerdeki hiçbir yolsuzluğu yazamayan, suçüstü rüşvetleri bile yazamayan Milli Görüş’çülere seslenelim..

Fenerbahçe’nin dün bir toplantısı vardı..

Hani kamuoyuna açık olarak, hatta bazı televizyonlarda naklen yayınlanan başkan Ali Koç’un konuşmasını, biraz dikkat çekmesi için “Hakim izni ile dinleme yapılan konuşmada şöyle denildi” diye versek..

17-25 Aralık’ta yapıldığı gibi, konuşmaların başını-sonunu kesmeye bile gerek yok..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Emeklilerin çilesini CHP inşa etti, Erdoğan çözecek! 28 Mart 2024 | 764 Okunma Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 2.304 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 812 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.792 Okunma “Çalışana musakka, yöneticiye antrikot. Olmaaz” 24 Mart 2024 | 1.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar