Google da Ak Partili mi olmuş!

 Ulusalcıların gazetesi Sözcü, dün bir haber yapmış.“Okurlarımızın dikkatine” diyorlar!Ben Sözcü okuru değilim ama, mesleğimiz gereği her gün, “ne diyorlar” diyerek baştan sona...

 

Ulusalcıların gazetesi Sözcü, dün bir haber yapmış.

“Okurlarımızın dikkatine” diyorlar!

Ben Sözcü okuru değilim ama, mesleğimiz gereği her gün, “ne diyorlar” diyerek baştan sona okuduğum için, bu açıklamalarını da okumak zorunda kaldım.

Bir yandan ulusalcı geçinip, diğer yandan MİT Mensubu’nun şehadeti üzerinden ailesini tahkir edecek yayın yapabilen Sözcü gazetesinin haberi şöyle:

“Google’ın haberler ve keşfet uygulamaları, bir süredir iktidara yakınlığı ile bilinen medya kuruluşlarına daha fazla yer verirken, bağımsız medyaya daha az yer veriyordu. Mayıs ayında yapılan seçimlerden sonra bu durum daha da tuhaf bir hal aldı.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 629 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.342 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.772 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.484 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 981 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar