“Go home” üzerinden Eygi’ye saldıranların, Welcome” yalakalığı!

Galatasaray Lisesi’ni, beyaz okuluna giden zenci sıfatı ile bitiren..Siyasal’dan mezun olmasına rağmen kaymakamlık yaptırılmayan..

Nice kaymakamlardan bu ülkeye çok daha büyük hizmetler eden.. Bu hizmetleri de, kendisine kaymakamlığı çok görenlere borçlu olan Mehmed Şevket Eygi, dünyadaki imtihanını verdi.

Son nefesini tamamladı..

Allah mekanını cennet eylesin..

Cenazesinde üç siyasi partinin genel başkanı vardı..

AK Parti, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi genel başkanları..

CHP Genel Başkanı’nın da çelengi..

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan orada idi.. İki ayrı dönem TBMM Başkanlığı yapan isimler orada idi: Binali Yıldırım ve İsmail Kahraman.. 

2014’ün cumhurbaşkanı adaylarından Ekmeleddin İhsanoğlu ve birçok bakan, eski bakan orada idi..

Bu tablo, bana şu mesajı verdi..

Muhafazakar siyasetçileri bir araya getirebilecek kanaat önderlerini, birer-ikişer kaybediyoruz..

Cenazelerde buluşan siyasetçileri biraraya getirmek için, sözü dinlenecek özel isimler, o görevlerini ifa edemeden, hayata gözlerini yumuyorlar..

Düşünüyorum..

Mehmet Şevket Eygi’nin cenazesinde, en ön safta el bağlayan siyasiler, İslam’ın hangi hükmünde, birbirleri ile farklı inançtalar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 2.975 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.941 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.874 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.667 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 3.099 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar