Gezi isyanı dosyası öyle açılacak ki, Kavala solda sıfır kalacak!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü sayısında (04.06.2022)''Gezi isyanı dosyası öyle açılacak ki, Kavala solda sıfır kalacak!'' başlıklı yazısı.

“Gezi eylemleri sivil bir direniştir” diyorlar..

“Anayasal bir hak çerçevesinde yapılan gösteridir” diyorlar..

“Barışçıl bir eylemdir” diyorlar..

10’dan fazla sivil insanın öldüğünü söylemiyorlar..

2 polis memurunun öldüğünü, bir savcının şehid edildiğini söylemiyorlar..

Bu ülkenin başbakanın ölmüş annesine, küfürler edildiğini, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’ni kepçe ile basmak üzere yola çıkıldığını söylemiyorlar..

Polis araçlarının, hatta itfaiye araçlarının, hatta hatta ambulansların nasıl pert edildiğini.. Belediye otobüslerinin kullanılmaz hale getirildiğini söylemiyorlar..

Dolmabahçe Camii içine kapıyı kırarak nasıl girdiklerini, camide 4 gün namaz kılınamadığını söylemiyorlar..

Ve daha yüzlerce söylenmeyen gerçekler..

Birer ikişer, günyüzüne çıkmaya başlıyor..

Olayın üzerinden 9 yıl geçmiş..

Dışişleri Bakanı’nın, MİT Müsteşarı ve Genelkurmay 2. Başkanı ile birlikte, Suriye olaylarını değerlendirdikleri görüşmenin ses kaydı bile, tahrif edilmiş şekli ile sosyal medyada yayınlandı da..

MİT tır’ları ile Suriye’de Türkmenlere yollanan ilaçların altında silah var mıydı yok muydu tartışmaları bile, çarpıtma bilgiler eşliğinde gazete manşetlerinde yer aldı da..

Başbakan’ın şu medya yetkilisi ile bu medya yöneticisi ile yaptığı telefon görüşmeleri bile, önü-arkası kesilerek çarpıtılarak sosyal medyada, hatta CHP’nin grup toplantısında insanları dinletildi de..

Bir şeyi daha yeni öğreniyoruz..

9 yıl sonra, yeni duyuyoruz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.273 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.321 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.020 Okunma “Oy yoksa, hizmet de yok” ile suçlandılar, 174 kişiyi kurtardılar! 14 Nisan 2024 | 1.256 Okunma 31 Mart seçim sonuçları, o mu, bu mu; doğru yorumlayalım! 13 Nisan 2024 | 2.143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar