Ekrem’de sinirler gerildi, “Lan.. Lan..”

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (26.10.2022)''Ekrem’de sinirler gerildi, “Lan.. Lan..”'' başlıklı yazısı.

Bir öncekinin temel atmama törenini düzenleyerek, dünyaya rezil olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademesini göreve başlamadan önce temeli atıldığı için engelleyemedi..

İlk aşaması, taaa Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı dönemine kadar giden tesisin 3. kademesi de, 2018’de Ekrem İmamoğlu göreve gelmeden bir yıl önce temeli atılıp, yapımına başlanmıştı..

Dün açılış töreni yapılırken, Ekrem İmamoğlu’nun, CHP’lilerin ve CHP medyasının gerçek yüzlerini bir defa daha gördük..

İsterim ki, İstanbullular da görsünler.

Saadet Partililer görsünler..

Hatta İyi Partililer görsün..

Gelecek ile Deva’da ümit yok, onların gözlerini, hırs bürümüş, “Bizi kapının önüne koyana zarar vermek için, her şeyi yaparız” modunda, karalama çalışmalarına son hız devam ediyorlar..

Ne oldu, dünkü açılış töreninde?

Biyolojik Arıtma tesis yapılan ilçe olan Tuzla’nın Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, konuşmasında vefa hisleri ile, bir teşekkürde bulunma ihtiyacı hissetmiş..

Demiş ki:

“1998 yılında projenin birinci etabını başlatan, hizmet siyasetinin lideri Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye de teşekkür ediyorum”

1998 yılında projenin birinci etabının başlatıldığı yalan mı?

Değil..

Tayyip Erdoğan tarafından tüm çalışmanın hazırlanıp, başlatıldığı yalan mı?

Değil..

O zaman bu sözlerden kim, niye rahatsız oluyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.108 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.333 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.338 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.035 Okunma “Oy yoksa, hizmet de yok” ile suçlandılar, 174 kişiyi kurtardılar! 14 Nisan 2024 | 1.259 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar