Dolar 10 olsa ne yazar, diplomatlara “diplomasi”siz konuşan Başkan var!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Büyükelçiler Konferansı’nda konuştu.. Verdiği başlıklar, Türkiye’nin bugünkü konumunu çok iyi özetliyordu.. Türkiye’de yaşanılan aktüel tartışmaların arka planını bize hatırlatıyordu..

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Büyükelçiler Konferansı’nda konuştu..

Verdiği başlıklar, Türkiye’nin bugünkü konumunu çok iyi özetliyordu..

Türkiye’de yaşanılan aktüel tartışmaların arka planını bize hatırlatıyordu..

Eski Türkiye gitmiş..

Yeni Türkiye gelmişti..

Onun içindir ki, üretim ile, fabrika ile, ihracat ile, ithalat ile, belirsizlik ile, hiçbir veri ile bağlantılı olmayan, dört dörtlük operasyonlar Türkiye’ye çekiliyordu.

Sizin cumhurbaşkanınız...

Hem de adı üstünde diplomatların karşısında.. 

Kullanacakları her kelimeyi, ince ince hesaplar yaparak tercih eden.. “Şu kelimeyi mi, yoksa bu kelimeyi mi kullanayım” diyerek planlayarak cümle kuran..

Ve bu özellikleri, meslekleri ile adeta özdeşleşmiş olan diplomatların karşısında..

Adeta..

Halkın içinde sohbet edilirken, nezaketten mi dersiniz, yoksa ince planlar yapanların o hesapları sonucunda mı dersiniz..

Sonuçta somut ifadeler kullanmayanların.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 3.240 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 2.996 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.950 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.887 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.667 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum