Diyarbakırlı anneyi azarla, voleybol takımına torun tombalak ile git!

HDP önünde çocuklarının PKK’dan gelmesi için oturma eylemi yapan kadınların yanında, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i görmedik.Üçüncü yıla girdiler..Kaç ziyaretle, o...

HDP önünde çocuklarının PKK’dan gelmesi için oturma eylemi yapan kadınların yanında, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i görmedik.

Üçüncü yıla girdiler..

Kaç ziyaretle, o oturma eylemini desteklediklerini açıkladılar. 

Ben, “kaç defa ziyaret ettiler” diye sorarken..

Arşiv, “Sen neyi soruyorsun. Bak Meral hanım, Diyarbakırlı anneler için ne demiş” hatırlatması yaptı.

Ne demiş Meral hanım?

“Çözüm adresi bir partinin kapısı değil, devletin kapısıdır.”

Bununla da bitirmemiş Meral hanım konuyu..

Daha yüksek perdeden, şu sözleri de sarfetmiş:

“Eğer bu ülkenin anneleri, devletin çözüm bulması gereken bir acıya, bir parti kapısında derman aramak durumunda kalıyorsa iktidar da borazan medyası da düşünmek ve şu soruya cevap vermek zorundadır; ‘Liyakatle yönetilen bir ülkede, bir anne, evladının geleceğini bir partiden mi yoksa devletten mi talep eder?’ Dikkat buyurun, anneler ‘Evlatlarımızı kurtarın’ değil, ‘Evlatlarımızı geri verin’ diyor.”

Diyarbakırlı annelere Meral hanımın bu tavrını not edin..

Devam edin..

CHP’li milletvekilleri, CHP’li teşkilat mensupları tarafından taciz ve tecavüze maruz kalan onlarca kadının çığlığı, medyada defalarca haber oldu.

İstanbul milletvekilinden, Denizli milletvekiline..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 1.228 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.329 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.332 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.031 Okunma “Oy yoksa, hizmet de yok” ile suçlandılar, 174 kişiyi kurtardılar! 14 Nisan 2024 | 1.257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar