Deste deste dolarlara Ekrem’in cevabı!

 “Her şey çok güzel olacak” sloganı ile İstanbul’u devir alan ve her şeyi berbat yapan Ekrem İmamoğlu’na hatırlatıyorlar:“Beylikdüzü’nden beri kasanız olarak tanımlanan, halen de...

 

“Her şey çok güzel olacak” sloganı ile İstanbul’u devir alan ve her şeyi berbat yapan Ekrem İmamoğlu’na hatırlatıyorlar:

“Beylikdüzü’nden beri kasanız olarak tanımlanan, halen de İBB Spor Klübü Başkanı görevini teslim ettiğiniz Fatih Keleş, milyonlarca liralık para destelerinin içinde görüntülendi, ne dersiniz?”

40 yıllık oyunculara taş çatlatırcasına, rahat bir pozda cevaplıyor (aslında cevaplamıyor) Ekrem İmamoğlu:

“Seçime 20 gün kala İstanbul CHP İl Başkanlığı’nın satın alma sürecindeki bir hukuk ofisinde yapılan bir işlemin, ki benim çok değer verdiğim siyasi yol arkadaşlarım var o görüntüde, o görüntü üzerinden siyasi yaygara çıkarmaya çalışanların kötülükçü akılları var.”

Oysa beklenen cevap basit:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.324 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.460 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 979 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.815 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.666 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar