Densiz bir tane mi, binlerce!

İstanbul saat 13.59’da 5,8 ile sallandı..2 saat sonrasında Cumhurbaşkanı, ABD’den daha yeni gelmiş iken, depremle ilgili son bilgileri toparlayarak açıklama yapıyor: 

“Bu tür zamanlarda çok açıklama yapanlar olur. Bu tür açıklamalar kimseyi yanıltmasın, şaşırtmasın. Az önce sosyal medyada baktım bir kadın bir tweet atmış, bu tweette ‘Köprüleri kullanmayın, köprü halatları koptu...’ Böyle densizlik yapanlar da var. Bunu adeta fırsata çevirmek isteyenler var. Böyle bir şey söz konusu değil.”

Haydi diyelim o paylaşım, büyük ihtimalle sahibi belirsiz bir hesaptan..

Peki..

Hesabı belli.. Kimliği belli.. Hatta kamu kurumu niteliğindeki meslek teşekküllerinden benzer açıklamalar yok mu?

Yani, densiz bir tane mi?

Yoksa binlerce mi?

Somut örneğini vereyim..

Cumhurbaşkanı dünkü açıklamasının devamında diyor ki: 

“İstanbul’da AFAD’ın bırakın yüzlerce, binlerce, on binlerce şu anda ilan edilmiş toplanma alanları söz konusudur, vardır. Ve bunlar kendi sitesinden de AFAD’ın, sürekli olarak yayımlanmaktadır.”

Kıllık yapacaklar ya..

Erdoğan’ın her açıklamasına, itiraz edecekler ya..

Maraza çıkartacaklar ya.

Anında solak site haber yayına koyuyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Emeklilerin çilesini CHP inşa etti, Erdoğan çözecek! 28 Mart 2024 | 1.749 Okunma Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 2.313 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 812 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.797 Okunma “Çalışana musakka, yöneticiye antrikot. Olmaaz” 24 Mart 2024 | 1.880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar