Demirel bile, din istismarında bu Ekrem’in eline su dökemez!

Reklam ajanslarının, “Şu sayfada yayınlansın” taleplerini biliriz...

Bir ön çalışma yapıp, aracılık edecekleri şirketin ürününün, hangi gazetenin okurları tarafından daha fazla talep edileceğini belirleyip, buna göre reklam planlaması yaptıklarına şahit oluruz..

Bunları profesyonel çalışma olarak görür, şirketlerin kâr amacına dönük olarak bunu yapmalarının doğal olduğunu da söyleyebiliriz..

Hatta reklam ajansları, aracılık ettikleri tanıtımlar yayınlandıktan sonra, geri dönüşleri de analiz edip, sonraki dönemlerde verecekleri reklamlar için ayrıca veri depolaması yaparlar..

“Şu tarihte, şu gazetede yayınlanan reklamımız sonrasındaki üç günlük dönemde, bize şu kadar geri dönüş olmuş. Ürünümüz şu kadar talep edilmiş, şu yoğunlukta gündemde kalmışız!” tespitlerini yapıp, sonraki reklam çalışmalarında da bunlardan faydalanırlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.228 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.000 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.954 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.888 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.670 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar