Dans et Aytun, dans et!

Girip çıktığı partinin sayısını sorsam, kendisi de bilemeyecek olan Aytun Çıray, 28 Şubat darbecilerinin mahkumiyeti üzerinden yorumlarda bulunmuş.Kini, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın üzerine...

Girip çıktığı partinin sayısını sorsam, kendisi de bilemeyecek olan Aytun Çıray, 28 Şubat darbecilerinin mahkumiyeti üzerinden yorumlarda bulunmuş.

Kini, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın üzerine saçmış..

“Özel Kalem Müdürü amirin her şeyidir. İsmail Hakkı Karadayı 28 Şubat’ın Genelkurmay Başkanı olarak yargılandı” diye girmiş söze, “Özel Kalem Müdürü’nün Hulusi Akar olduğunu biliyor musunuz?” diye devam etmiş.

Hulusi Akar’a, İ. Hakkı Karadayı’nın özel kalemi olması sebebi ile bir eleştiri getirmek için..

Önce, Hakkı Karadayı’ya bir eleştiri getirmeniz lazım.

Darbecileri, aynen yarı kararında olduğu gibi, sizin de dilinizle mahkum etmeniz lazım..

Hakkı Karadayı’yı, diğer darbecileri aklayan Aytun Çıray, sıra Hulusi Akar’a gelince..

Nerede ise, “Bütün suç onda” diyecek..

Hulusi Akar’ın, 312 general ile birlikte Akit’e dava açtığında, onun da isminin o listede yer aldığını söyleyerek, belki bizim eleştiri hakkımız olabilir..

Ama Emin Çölaşan ve benzeri dindar karşıtı gazetecilerin alkışlar eşliğinde açtırdığı 312 general davasında, bugün o çevrelerin hedef tahtasına koyduğu Hulusi Akar’ın da isminin olması..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.273 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.841 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.030 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.893 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar