Daha kötü ya, Perinçek bile dua ediyor, siz arkadan hançerliyorsunuz!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (04.11.2022)''Daha kötü ya, Perinçek bile dua ediyor, siz arkadan hançerliyorsunuz!'' başlıklı yazısı.

AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. yılında konuşan konuşana..

Rakamlarla değil, soyut anlatımlarla, “Yandık, bittik, kül olduk” diyen, diyene..

Dün sabah, Akit TV’deki manşetlerin dili programına çıkmadan önce, çok basit, çok sıradan, sizlerin de yapacağınız türden araştırma ile örneklemeye giriştim..

AK Parti iktidara geldiğinde, asgari ücret ne kadarmış?

Asgari ücrete kaç kat zam gelmiş.

Bir de günlük ihtiyaç malzemelerimize kaç kat zam gelmiş.

Beceriksiz Ekrem’in, daha üç ay önce açtığı ekmek fabrikasının dört bandının üçünün çalışmadığı bilgisi üzerinden. İBB’nin basın sözcüsü Murat Ongun’un açıklamasındaki “arızalı parçalar yeni geldi, taktık, şimdi üretime başladık” ifadelerinden sıfır fabrikanın % 75’inde arızalı parçalar olduğu tartışmaları üzerinden, “ekmek” gündemde ya..

AK Parti iktidara geldiğinde ekmek kaç lira..

Bugün kaç lira..

Yine, anormal zamlar gelen günlük tüketim ürünlerinden süt, medyada sıkça yer aldığı için, ikinci ürün olarak da sütü aldım..

Gerçekten anormal zam gelen yumurtayı da üçüncü ürün olarak aldım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.660 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.003 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.960 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.889 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.672 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar