CHP’ye avukatlığın, attığın o iftira seni çarpar, Temel bey!

Kamuoyunda hemen bir algı oluşturuldu..

Önce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kırklareli’de geçtiğimiz hafta içinde yaptığı konuşmayı vereyim:

“İktidar, üniversite öğrencilerinin yurt sorununu 20 yıldır çözemedi. 1 yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım.”

En basitinden, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanalı 2.5 yıl olan CHP’nin, bir tane yurt yapmadığı, mevcut yatak kapasitesine bir tane ilave yapamadığı gerçeği karşısında..

Bir de utanmadan, “1 yıl içinde yurt sorununu çözerim., Çözmezsem siyaseti bırakırım” diye, işkembeden sallayan Kılıçdaroğlu karşısında..

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da, ABD ziyareti öncesinde, havalimanında yaptığı basın toplantısında, Kılıçdaroğlu’na şu cevabı veriyor:

“Tabii Bay Kemal’e kalırsa, Bay Kemal’e ne yaparsanız yapın, yediremezsiniz. Çünkü onun dünyası farklı, dikili bir taşı yok, dikili bir ağacı yok. Ama yalan mı? Aman yarabbi, bunda bol. Onunla beraber hareket eden bazı medya grupları da var. Onlar devamlı....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 330 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.724 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.004 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.960 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.890 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar