CHP’nin Akit’e tehditlerini, hiçbir medya organı yazamadı!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (17.11.2022)''CHP’nin Akit’e tehditlerini, hiçbir medya organı yazamadı!'' başlıklı yazısı.

Taksim’deki saldırının ayrıntıları ile meşgul olurken, altılı masanın toplantısına değinemedik..

Merak ettim..

Taksim’deki saldırının gölgesinde kalan altılı masa toplantısında, ne karar alınmış?

Ortak açıklama şöyle:

“Altılı Masa olarak, liderler buluşmaları’nın ikinci turunun ikinci toplantısında DEVA Partisi ev sahipliğinde bir araya geldik.”

Hani eski yıllarda pehlivanlar tefrikaları yayınlanırdı..

Bu iş de ona benziyor..

Birinci turun birinci toplantısı ile başlamışlar.. İkinci turun, ikinci toplantısına gelmişler. 

Acak arayı kısaltmışlar, artık 15 günde bir toplanacakları için, seçime kadar, tefrikada tahminen dördüncü turun 5. toplantısına kadar gelecekler..

Kimbilir seçim yaklaştığında, çaresizlikten haftada bir toplanmayabaşlayabilirler, 12. turun 6. toplantısını da (sayıyı artık farazi veriyorum) yapabilirler..

Açıklamanın hemen devamında, PKK’dan, PYD-YPG’den asla isim vermeksizin, Taksim saldırısından şöyle bahsediliyor:

“Türkiye’yi terör saldırılarıyla dizayn etmek isteyenlere asla izin vermeyeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz.”

Eee, hani PKK? Hani PYD-YPG?

Onlar yok.

Ama yerine, ertesi günkü CHP grup toplantısında, Akit’in ismini vererek, Kılıçdaroğlu’nun saldırısı var. Avukatının “Alçak” diye başlayan, “Paçavra” diye devam eden, dünkü yazımda ayrıntılarını verdiğim küstah nitelemelerivar..

O hakaretlere karşı, Gazeteciler Cemiyeti’nden, Basın Konseyi’nden, gazeteci geçinen CHP’li vekillerden dün bir itiraz geldi mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.158 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 2.755 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.202 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.344 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.343 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar