Bizdeki binlerce hainden, ABD’de bir tane bile çıkmadı!

Tayyip Erdoğan gerçekten çok yalnız! Zaman zaman dillendirildi.. Gerçeği söylemek gerekirse, benim dahi bu söyleme karşı çıktığım oldu...

“Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplantılarda bakanlar belirleniyor, bürokratlar belirleniyor.. Erdoğan’ın katılımı ile yönetim belirlendiği halde, ‘Erdoğan yalnız’ nasıl diyebiliriz ki?” dedim..

Ama gerçek de karşımızda duruyor işte..

İki örnek vereceğim..

Birbirleri ile kıyaslama yapacağım..

Brunson isimli ABD vatandaşı bir papaz,Türkiye’de açılan bir soruşturma sonucunda 2016 yılı Aralık ayında tutuklandı..

O tarihe kadar kimse Rahip Brunson’ı tanımıyordu..

Doğrusunu söylemek gerekirse, atfedilen suçlamalar da, Türkiye’deki binlerce kişiye yapılan suçlamaların benzeri idi.. Binlerce kişi, benzer suçlama ile muhatap olmuş, 1 veya 2 yıl cezaevinde yattıktan sonra çıkıyordu..

Ama Türkiye’de yaşayıp ABD’nin avukatlığını yapan ahlaksızlar, önce “Elin papazını niye tutukluyorsunuz ki?” diye sahneye çıktılar..

Sonrasında da Tayyip Erdoğan’ın bazı açıklamalarını istismar ederek bakın nasıl algı oluşturdular..

Türkiye’yi bir sömürge ülkesi gibi gören ve içimizdeki hainlerin de desteği ile ABD vatandaşı Brunson’ın tahliyesini isteyenlerin, “Haydi, haydi.. Serbest bırakın” diye baskı yaptığı tarihlerde idi..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 7 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.279 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.321 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.020 Okunma “Oy yoksa, hizmet de yok” ile suçlandılar, 174 kişiyi kurtardılar! 14 Nisan 2024 | 1.256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar