Bir hafta önce FETÖ sanığı, bir hafta sonra FETÖ mağduru ile!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (07.07.2022)''Bir hafta önce FETÖ sanığı, bir hafta sonra FETÖ mağduru ile!'' başlıklı yazısı.

Daha bir hafta önce CHP Genel Başkanının ziyaretçileri vardı..

FETÖ’nün askeri darbesine katıldığı gerekçesi ile yargılanan askeri öğrencilerden Furkan Çetinkaya’yı ve annesini kabul etti..

Onlara desteğini sürdüreceğini belirtti.

Hatırlatalım, anne Melek Çetinkaya’ya, 15 Temmuz darbesinden yıllar sonra akit tv’de sorulmuştu: “Fetullah Gülen terörist midir?”

Türk mahkemelerinin onlarca yakalama kararı çıkardığı Fetullah Gülen için, cevap şöyle olmuştu: “Ben Fetullah Gülen’e teröristtir diyemiyorum, ama bana bu cemaatin içindeki insanlardan komşularım oldu. Ben tertemiz insanlar olduklarını düşünüyorum. Bu insanlarla 3-4 sene komşuluk yaptım.” 

Ben olaya şöyle bakıyorum..

Olabilir, her insan, Fetullah Gülen’in kendisini tanıttığı dindar kisvesinin dışında, bir de CIA kuklalığı görevi olduğunu bilemeyebilir, buna inanamıyor olabilir..

Melek Çetinkaya da, böyle bir anne olabilir..

Ama..

Kendi çocuğunun askeri okula giriş serüveninde en gizli ayrıntıları büyük ihtimalle biliyor olmasından yola çıkarak..

“2016 darbe girişiminden önce, Fetullah Gülen ve yanındakiler, sürekli ‘Askeri okullara annesi başörtülü, babası sakallı, ablası-yengesi tesettürlü hiç kimse alınmıyor’ propagandası yapıyorlardı.. Ne ilginçtir ki, askeriyenin başındaki kemalist generaller de çıkıp, ‘Yalancısınız. CIA kuklasısınız. Bakın, askeri okuldaki öğrencilerin % 80’inin annesinin başı örtülü’ demediler.. Demek ki onlar da, şantajla veya başka sebeple, FETÖ’ye çanak tutuyorlardı.. Ben Furkan’ın başörtülü annesi idim. Furkan’ı askeri okula aldılar.. Ben kendimi istisna gibi görüyordum. Ama darbeden sonra gördük ki, ben istisna değilmişim.. FETÖ, din istismarı yapmak için, başörtülü anneleri kullanmış.. Başörtülü anneleri kullanıp, CIA kuklacılığı yapmış” gerçeğini haykırması gerekir iken..

“Fetullah Gülen’e teröristtir diyemem” cevabını veriyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 2.800 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.743 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.011 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.960 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.890 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar