Bir de bizi götürmek istedikleri Türkiye’den ses kaydı!

AK Parti iktidarında, bir kamu bankası şube müdiresi ile tek başına ülkeyi yöneten partinin en önemli isimlerinden birisinin gizlice kayıt altına alınan telefon konuşmasını aktardım.Hiç...

AK Parti iktidarında, bir kamu bankası şube müdiresi ile tek başına ülkeyi yöneten partinin en önemli isimlerinden birisinin gizlice kayıt altına alınan telefon konuşmasını aktardım.

Hiç yüksünmeden..

Çünkü gizlice kayıt altına alınmış da olsa, illegal bir talep yok. İllegal bir işlemin yapılacağına dair bir işaret yok.

Tam aksine, AK Parti kamu bankalarının sistemini öyle kurmuş ki..

Kredi talep eden kişiye, ayrıldığı, eski ortağı olduğu şirketin borcu henüz tümü ile ödenmediği için.. Yeni şirketten kredi alamayacağı belirtiliyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 231 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 2.702 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.199 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.338 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.341 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar