“Ben miyim ‘hiç, sen misin ‘hiç’ derken.. İETT otobüsünde olanlar!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (30.07.2022)''“Ben miyim ‘hiç, sen misin ‘hiç’ derken.. İETT otobüsünde olanlar!'' başlıklı yazısı.

Saadet Partili Abdülkadir Karaduman’ın, CHP’li milletvekilinin, bir din adamına hakareti hakkında açıklama beklerken..

O Karaduman, Tarım Bakanlığı’nda, kendine göre yapılan bir yanlışı anlatmak üzere basın toplantısı düzenliyor..

Tarım Bakanlığı’nda yaşandığı iddia edilen, doğruluğu da kesin olmayan o farazi yanlıştan çok daha önemlisi, iktidara yürüdüğünü iddia eden bir partinin milletvekilinin Allah’ın ayetlerine saygısızlık etmesi..

Tarım Bakanlığı’nda bir yanlışlık var ise..

Yazarsınız, söylersiniz, hatırlatırsınız, düzelttirirsiniz..

CHP’lilerin din adamlarına hakaretlerine sessiz kalır, üstelik bir de onlara kefil olup, iktidara taşırsanız..

Hem din adamlarına hakaret ettirir, hem gerçeği söyleyen din adamlarını görevlerden aldırır, hem de Tarım Bakanlığı’ndan diğer bakanlıklara kadar hepsinde, yolsuzlukların önünü açmış olursunuz.

Din adamlarına hakaret eden zihniyeti iktidara getirdiğinizde, onlara gidip şu bakanlıktaki, bu bakanlıktaki yanlışları anlatsanız da, sizi dinleyecek bir bakan bulamazsınız.

“Yürüüü gerici. Yürrrü yobaz” derler, öylece kalırsınız..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YRP’nin yaptığını sergileyenler, dün ne olmuşlardı? 29 Mart 2024 | 165 Okunma Emeklilerin çilesini CHP inşa etti, Erdoğan çözecek! 28 Mart 2024 | 1.802 Okunma Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 2.318 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 812 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.799 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar