Başörtü yasakçısı Nazmi, çok yakıştı Hacı Meral’e!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (24.06.2022)''Başörtü yasakçısı Nazmi, çok yakıştı Hacı Meral’e!!'' başlıklı yazısı.

İyi Parti’nin grup toplantısında, bir gün dolandırıcı çıkarılıyor, bir gün dayakçı..

Bir gün darbeci, bir gün sahtekar..

Son çıkarılan ise..

Tam evlere şenlik..

Bu ülkenin muhafazakar gazetecilerinin çok iyi tanıdığı Nazmi Bilgin..

“Komisyonda olduğum sürece başörtülülere kart verilmemesi için sonuna kadar direneceğim. Siz gelirseniz Komisyon’a, ihsas-ı rey bile olsa aleyhte oy kullanacağım. Oyumu açıklıyorum. Başörtülü biri lehine oy kullanmam”diyen Nazmi Bilgin, şimdi gazetecilerin hakkını savunuyor modunda, İyi Parti’nin muhafazakarlarına sesleniyor..

Nazmi bey uyanık..

İyi Partililerin karşısında da, geçmiş yıllarda sarfettiği şu cümleyi kuracak değil:

“Türban, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilkelerine aykırıdır. Bana göre, aşağı doğru uzatılmış bıyık ve sakalla başörtüsünün bir farkı yok. Bunların hepsine kart verilmesine karşıyım.”

Sadece başörtülülere değil..

Hıncı, düşmanlığı o kadar güçlü ki..

Genelde MHP ve İP tandanslıların uzattığı bıyığa da, dindarların sakalına da karşı..

Ama şimdi hacı Meral ablanın koruma ve gözetiminde, İyi Parti’nin grup toplantısında, Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapıyor..

Çünkü Tayyip Erdoğan, Nazmi Bilgin’i, başörtülülere, bıyıklılara, sakallılara sarı basın kartı vermediği komisyonda karar verici olmaktan çıkardı..

Çünkü Tayyip Erdoğan, Nazmi Bilgin’i, Basın İlan Kurumu’nun Yönetim Kurulunda, şahsına yönelik eleştiride bulunan gazeteye ilan kesme cezası verdirme pozisyonundan çıkardı..

Düşünebiliyor musunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.228 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.000 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.954 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.888 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.670 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar