“Baş terörist” gitti, “Millet İttifakı’nı FETÖ destekliyor” diyen geldi!

Parasının bolluğundan mı, yoksa FETÖ’cü Hidayet Karaca’yı savunurken sarfettiği “O terörist ise, ben baş teröristim” sözünün arkasındaki gerçekten mi kaynaklı...

Parasının bolluğundan mı, yoksa FETÖ’cü Hidayet Karaca’yı savunurken sarfettiği “O terörist ise, ben baş teröristim” sözünün arkasındaki gerçekten mi kaynaklı, bilemiyorum..

Lütfü Türkkan isimli küfürbaza yönelik, İyi Parti’den ciddi bir tepki hâlâ gelmedi..

İyi Parti’nin Genel Başkanı bir kadın..

İyi Parti içinde kadın milletvekilleri de az değil..

Bir tanesi çıkıp da “Yeter be! Nedir bu rezilliğimiz? Parası çoksa çok.. Parası batsın” diyemedi..

Bir tanesi çıkıp da, “Adam zaten baş terörist olduğunu itiraf etmiş. Hangi aklı başında insan, şehidin kardeşine sinkaflı küfür eder ki? Adam ‘Baş teröristim’ dediğine göre.. Şehidin kardeşine küfür etmesinde de bir gariplik olmasa gerek. Bu adamın gerçek yüzünü daha öncede görememişiz. Özür dileriz” diyemedi..

Bir yoklama çektiler..

“Grup başkanvekilliğinden istifa etti” dediler..

Kendi partilerinden herkesi dizginlemişlerdi ama..

Halk nezdinde tepkinin gittikçe büyüdüğünü görünce..

Bugünkü, adet olduğu üzere yapılacak grup konuşması öncesinde, grup başkanvekili seçimi bahanesi ile yapılan toplantıda, Genel Başkan Meral Akşener’in ifadeleri olarak, bazı cümleler basına sızdırıldı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 11 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.132 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.333 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.339 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.035 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar