Balya balya avrolar, deste deste dolarlar!

Yolsuzluk iddiaları karşısında ne kadar rahatlar, ne kadar pişkince açıklamalar yapıyorlar, görüyor musunuz.Görüntülerde balya balya avrolar var.CHP Genel Başkanı Özgür Özel çıkıp...

Yolsuzluk iddiaları karşısında ne kadar rahatlar, ne kadar pişkince açıklamalar yapıyorlar, görüyor musunuz.

Görüntülerde balya balya avrolar var.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel çıkıp, “AKP’li avukat görüntüleri almış, sonra demiş ki, ‘Bu görüntüleri para karşılığı size vereyim.’ Demişiz ki, ‘Hiçbir çekinecek şeyimiz yok.’  Paranın geldiği yer belli, verildiği yer belli” diyebiliyor..

AKP’li avukat, AK Parti lehine bir iş yapmak istiyorsa, Cumhurbaşkanlığı seçimi-milletvekili seçimi öncesinde mi bunu yapar..

Yoksa.. AK Parti cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini kaybedecek olsaydı, çok daha önemsiz hale gelecek olan mahalli seçimlere mi, işi bırakırdı..

Neresinden baksanız, mantık fukarası cevaplarla, deste deste dolarları saklamaya çalışıyorlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.011 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.319 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.405 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.873 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.035 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar