Avukat mısın, şemsiyeci mi Bahri abi!

Başörtülülerle tartışması sebebi ile adliyelik olan oyuncu Deniz Çakır, tam da başörtü karşıtlığı yaptığı iddiası ile ifade vermeye giderken, avukat olarak bula bula Bahri Bayram...

Başörtülülerle tartışması sebebi ile adliyelik olan oyuncu Deniz Çakır, tam da başörtü karşıtlığı yaptığı iddiası ile ifade vermeye giderken, avukat olarak bula bula Bahri Bayram Belen’i bulmuş..

Hani öncesinde bilseydim..

“Ne yaptın sen kız.. Nerede bir başörtü karşıtı var ise.. Onun avukatlığını alan adama vekalet vermişsin.. Şimdi savcıya dert anlatacaksın: ‘Ben başörtü karşıtlığı yapmadım’ diye.. Sen savunmaya, 1-0 mağlup başlarsın, başörtü karşıtlarının avukatını kendine vekil seçerek..” derdim..

Ama geçti artık..

Tabii ki..

“Kendine başörtülü bir avukat tutarak, riyakarlık yapsaydın, avukatın başındaki örtüden nemalanıp, yaptığın haltı tamir etseydin” diyerek, riyakarlık tavsiyesinde bulunacak değilim..

Ama insan ne ise..

Açığa çıkartmak istemese de..

Hal ve hareketleri ile, zihniyetini bas bas bağırıyor..

Oyuncu Deniz de..

Yıllardır bu ülkede başörtünün yasak olmasını isteyen, bu yasağı ölümüne savunan Cumhuriyet gazetesinin avukatını tercih ederek, belki farkında da olmadan, kafasındaki zihniyeti de ifşa etmiş..

Savcıya; hazırlayacağı dosyada bahsini açmasa da..

Bilinç altında bir veri olarak değerlendireceği, kanaat oluşturacak ciddi bir malzeme sunmuş..

**

Tanımayanlar için..

Bu vesile ile Bahri Bayram Belen abimizi de tanıtalım..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 2.971 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.941 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.868 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.667 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 3.099 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar