Anlamıyorum, anlayamıyorum..

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tarihte görülmemiş şekilde; PKK’ya, hatta ABD ile ilişkisi çok net ortada olan YPG vesaireye karşı en ciddi mücadeleyi veren TSK’nın bağlı bulunduğu bakan olarak destanlar...

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tarihte görülmemiş şekilde; PKK’ya, hatta ABD ile ilişkisi çok net ortada olan YPG vesaireye karşı en ciddi mücadeleyi veren TSK’nın bağlı bulunduğu bakan olarak destanlar yazarken, “Hah hah ha.. Türk askerine çuval geçiren adamdan madalya almıştı” diye suçlama yapmak isteyenlerin gerçek amaçlarını anlamıyorum, anlayamıyorum..

28 Şubatçı Çevik Bir’lerin, Çetin Doğan’ların aynı ABD’den aldığı madalyalara sessiz kalanların dertleri ABD’yle samimi şekilde iş tutanları görmezden gelip, ABD’ye had bildirenleri itibarsızlaştırmak isterken esas amaç ne?

ABD başımıza çuval geçirirken, şimdi onun başına çuval geçiriliyor, birileri de bundan rahatsız oluyor, açıkça olayı böyle tanımlamıyor da.. TSK’da belli rütbeye gelmiş herkese verilen madalyayı gerekçe gösterip, ABD’ye boyun eğmeyenleri itibarsızlaştırmak istiyorsa..

Bu kadar net bir algı operasyonunu, bu milletin yutacağını mı sanıyorlar, anlamıyorum, anlayamıyorum.

Başörtünün yasal...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 165 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 803 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.763 Okunma “Çalışana musakka, yöneticiye antrikot. Olmaaz” 24 Mart 2024 | 1.873 Okunma Ah ah bu ülkede savcı olsa ..! 23 Mart 2024 | 1.745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar