Altılı masa liderlerinin motor yakan söylemleri!

Var mı anlayan; altılı masanın başbakanlık yapmış ortağı Ahmet Davutoğlu ne istiyor?Var mı bilen; PKK’nın uzantısı HDP’nin söylemlerini çalan Ali Babacan ne yapmak istiyor?Var mı izah eden;...

Var mı anlayan; altılı masanın başbakanlık yapmış ortağı Ahmet Davutoğlu ne istiyor?

Var mı bilen; PKK’nın uzantısı HDP’nin söylemlerini çalan Ali Babacan ne yapmak istiyor?

Var mı izah eden; Kemal Kılıçdaroğlu kendisi mi cumhurbaşkanlığına aday olmak istiyor, yoksa bütün kavga, Abdullah Gül’e alan açmak için mi?

Var mı, olayları çözüp; Temel Karamollaoğlu’nun “Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olursa, Erdoğan buldozer gibi ezer geçer” demesinin arka planında ne yattığını, Abdullah Gül için mi bu sözleri sarf ettiğini söyleyebilen?

 Var mı anlatacak, “Meral Akşener niçin, anayasal sistem içinde şu an olmayan bir makamı sürekli tekrarlayıp, ‘ben başbakan olacağım’ diyor?”

Gültekin Uysal’ın çapı ne ki, onun neyini anlayan olsun, merak eden olsun..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Emeklilerin çilesini CHP inşa etti, Erdoğan çözecek! 28 Mart 2024 | 1.331 Okunma Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 2.313 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 812 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.792 Okunma “Çalışana musakka, yöneticiye antrikot. Olmaaz” 24 Mart 2024 | 1.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar