Adayınızı kendi elinizle paçavraya çevirdiniz Temel Bey

Altılı masanın ilke diye bir derdi yoktu. Bir arada hareket etme iradelerinin arkasında; hak, adalet kavramları yoktu.Kirli bir ittifak kurmuşlardı.Erdoğan düşmanlığında birleşmişlerdi.Başka türlü...

Altılı masanın ilke diye bir derdi yoktu. Bir arada hareket etme iradelerinin arkasında; hak, adalet kavramları yoktu.

Kirli bir ittifak kurmuşlardı.

Erdoğan düşmanlığında birleşmişlerdi.

Başka türlü Erdoğan’ı devremeyeceklerini bildikleri için, “Bir ihtimal” diyerek birbirine benzemeyenler bir araya gelmişler, “Başka türlü zaten iktidar olma ihtimalimiz yok ki” demişlerdi. 

Kendi söylemlerine, kendileri de inanmıyorlardı. “Hak, adalet” diyorlar ama perdenin arkasına geçince, birbirlerinin kuyularını kazıyorlardı.

 İşte böyle bir süreçte, Temel Karamollaoğlu’na yöneltilen “Adayınızı niye açıklamıyorsunuz” sorusu şöyle cevaplandırılıyordu: “Seçimden uzun süre önce adayımızı açıklarsak paçavraya çevirirler.” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.228 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.000 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.954 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.888 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.670 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar