6 şehidimizin katilleri kimler!

Soldan çarklı medya organlarının, Esed ağzı ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a had bildirmeye kalkıştıkları günün akşamı, K. Irak’ta askerlerimize saldırı düzenlendi ve 6 şehid...

Soldan çarklı medya organlarının, Esed ağzı ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a had bildirmeye kalkıştıkları günün akşamı, K. Irak’ta askerlerimize saldırı düzenlendi ve 6 şehid verdik..

Size sorayım, “Bu şehadetlerde, o medya organlarının, Esed ağzı ile kamuoyunu yönlendirmelerinin de etkisi olmamış mıdır?”

Türkiye, solcusu ile sağcısı ile AK Partilisi ile CHP’lisi ile hep birlikte, “Esed’e haddini bildirme” açıklaması yapma yerine..

“Türk halkı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın arkasındadır. Suriye’de ve K. Irak’taki askerlerimizin arkasındadır..” şeklinde bir birlik gösterisi yapma yerine..

Askerimize “işgalci” tanımlaması yapanların açıklamalarına, sanki haklılık payları varmışcasına, mazur göstererek gazetelerde, internet sitelerinde, televizyon ekranlarında yer verilirse..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 75 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.429 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 978 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.815 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.658 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar