4 partinin ittifakı: “AK Parti iyi, MHP kötü”!

Hani Biden, 2019 Aralık’ında diyordu ya.. “Muhalefetle birlikte çalışarak Erdoğan’ı devireceğiz” diye. Belki de Biden’ın planıdır “MHP’yi kötüleyerek, AK Parti’yi devirme”..

Yol arkadaşlığını bozmaya tahammül edemem..

Ahde vefaya çok büyük önem veririm.

Öyle ki, dinimizin de temel ilkelerinden birisi olduğuna inanırım..

Riyakârlığın, daha önemlisi münafıklığın başlangıcının; birlikte yürüdüğünüz yol arkadaşınıza sırtınızı çevirmek olduğuna inanırım.

Bu çerçevede, AK Parti ile MHP’nin seçimlere ittifak ederek girmesi..

MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayarak, Tayyip Erdoğan’a destek vermesini..

2.5 yıla doğru giden Başkanlık sisteminde herhangi bir bakanlık koltuğu talep etmeksizin, AK Parti ile uyumlu şekilde çalışmalarını sürdürmesini önemsiyorum..

Gerçi, Ankara ve İstanbul Büyükşehir seçimlerinde, MHP tabanına tam hakim olamadıkları ve her iki ilde de CHP adayına MHP oyunun bir kısmının gittiği ihtimalini yabana atmamalıyız..

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Emeklilerin çilesini CHP inşa etti, Erdoğan çözecek! 28 Mart 2024 | 958 Okunma Emekli mi oldun, ne ara kabzımallığa başladın Ekrem! 27 Mart 2024 | 2.308 Okunma Ah ah! Bugünkü siyasi partiler, Muhsin Başkan’ı örnek alsalar! 26 Mart 2024 | 812 Okunma Şovmen Ekrem’in belediyeciliğe kazandırdığı yeni kavramlar! 25 Mart 2024 | 2.792 Okunma “Çalışana musakka, yöneticiye antrikot. Olmaaz” 24 Mart 2024 | 1.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum