Özür dileriz çok sayın Ergenekoncular!

Ergenekon davasında sona yaklaşılmış. Danıştay cinayeti ile bağlantılı isimlerden, Alparslan Arslan ve ekibi için ceza istenmiş. Diğer sanıklar için ise terör örgütü üyeliklerinden beraat...

Ergenekon davasında sona yaklaşılmış.

Danıştay cinayeti ile bağlantılı isimlerden, Alparslan Arslan ve ekibi için ceza istenmiş.

Diğer sanıklar için ise terör örgütü üyeliklerinden beraat talebinde bulunulmuş.

Bazı sanıklar için, resmi evrakta sahtecilik, silah bulundurma veya tehdit gibi suçlardan bireysel olarak cezalandırılmaları istenerek, 10 yılı aşkın süredir Türkiye gündemindeki bir iddialar zinciri hakkında “Artık bu iş kapanmalı” denilmek istenmiş..

O zaman bize de..

Savcımızın, büyük ihtimalle mahkeme tarafından da kabul görecek olan bu talebi gereği, Ergenekonculardan özür dilemek düşüyor..

Özür dileriz, sayın Ergenekoncular..

Biz size haksızlık etmişiz..

“Eşi başörtülü olan birisini cumhurbaşkanlığına seçtirmeyiz.. Seçilse bile o kişi Çankaya’ya gidemez.. Tekerlek patlar, bir şeyler olur” diyenlerin, aslında hiçbir artniyetleri yokmuş.. Demokratik haklarını kullanıyorlarmış.. 

Mustafa Balbay’ından da, Tuncay Özkan’ından da, onlarla paralel olarak benzer tehditlerde bulunanlardan da özür dileriz..

“Tekerlek patlar” derken, “Hiç istenilmeyen şeyler olur” derlerken..

 Aslında hiç de kötü bir niyetleri yokmuş..

Dindar bir cumhurbaşkanı seçilmesini, “Tehlikenin farkında mısınız” manşetleri ile Cumhuriyet gazetesinin sürmanşetinden laikçileri tahrik etmek için günlerce yayın yapanlar, “Ordu göreve” pankartları açarak darbe tahrikinde bulunanlar, aslında kötü niyetle bunları söylememişler.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 2.600 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 3.827 Okunma “Oy yoksa, hizmet de yok” ile suçlandılar, 174 kişiyi kurtardılar! 14 Nisan 2024 | 1.250 Okunma 31 Mart seçim sonuçları, o mu, bu mu; doğru yorumlayalım! 13 Nisan 2024 | 2.027 Okunma Haniye'nin torunları için bir Batılı taziyede bulundu mu? 12 Nisan 2024 | 464 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar