28 Şubat mahkumları için CHP niye konuşmaz?

Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak.. Ve diğerleri..Ne kadar zalim olurlarsa olsunlar.Ne kadar vicdansız olurlarsa olsunlar.Bu ülkede, üniversiteye giden kızların başındaki örtü sebebi ile, alınlarının teri...

Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak.. Ve diğerleri..

Ne kadar zalim olurlarsa olsunlar.

Ne kadar vicdansız olurlarsa olsunlar.

Bu ülkede, üniversiteye giden kızların başındaki örtü sebebi ile, alınlarının teri ile kazandıkları üniversitelerden kovdurmakta ne kadar vahşileşmiş olurlarsa olsunlar..

Biz yine vicdan taşıyoruz..

80 yaşında. 

84 yaşında insanlar..

“Kendilerinin bundan sonraki hayatlarında, bir daha darbe yapma imkanları olmaz ki, cezadan ibret çıkartsınlar..” diye düşünerek..

Onlara bakarak, ibret çıkartacak gençlere ders olması gerektiğini bildiğimiz halde..

“Bu yaşa gelmiş insanlara, rütbelerinin sökülmesi kesinlikle doğru.. TSK emeklisi olarak kendilerine tanınan ayrıcalıkların kesilmesi, kesinlikle doğru. Ama cezaevine konulmaları, acaba ne derece isabetli” diye düşünsek de..

Bizim bu vicdan kaynaklı yaklaşımımız.

Maalesef birileri tarafından anlaşılmıyor.

Anlaşılamıyor..

Tehditlerle karşılık buluyor..

Çetin Doğan’ın avukatı imiş..

Av. Hüseyin Ersöz imiş, adı..

“Bu karardan ileride biz değil, sizler utanacaksınız!” diye tehdit ediyor..

Hem de nasıl bir dönemde?

Afganistan’daki Taliban ismi verilen ekibin, o ülkedeki kız öğrencilerin okumalarına izin vermeyeceğine dair propagandaların eşliğinde, “Taliban şöyle kötü, böyle kötü” yayınları yapılan bir konjonktürde..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.017 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.799 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.028 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.961 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.891 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar