Petrolümüz olsaydı, onu da çıkarttırmazdı bu solaklar!

Kilometrelerce uzunluktaki bir tünelin Maçka Parkı’na denk gelen bölümündeki çalışmaya itiraz eden solaklar, dün de boş durmamışlar..CHP’nin taze İstanbul İl Başkanı Canan...

Kilometrelerce uzunluktaki bir tünelin Maçka Parkı’na denk gelen bölümündeki çalışmaya itiraz eden solaklar, dün de boş durmamışlar..

CHP’nin taze İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu da yanlarına alıp, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önünde açıklama yapmışlar:

“Biz İstanbulluların nefes alabildiği nadir yeşil alanlarımızdan biri olan Maçka Demokrasi Parkı’nın girişine yapılacak karayolu tüneli için..”

Açıklamanın burasındaki okuduklarım, hafızamda eski senaryoları canlandırdı..

Aynı taife, 27 Mayıs 2013’te de, aynı tanımlamaları Gezi Parkı için yapıyorlardı.

O gün de, “Biz İstanbulluların nefes alabildiği nadir yeşil alanlardan biri olan” diye söze girip, Gezi Parkı’nın tarihteki orjinal şekline dönüştürülmesine karşı çıkıyorlardı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir emekli yasası daha çıkıyor, bunlar emekli edilecek! 19 Mart 2024 | 808 Okunma Erbakan’a saygısı olanların vefa borcu 18 Mart 2024 | 2.591 Okunma Balya balya avrolar, deste deste dolarlar! 17 Mart 2024 | 1.110 Okunma Sivrisinekle bile mücadele edemeyen Ekrem’le mi depreme hazırlanacağız? 16 Mart 2024 | 1.014 Okunma Bilim ne der: İnşaat mühendisi mi, işletmeci/müteahhit mi? 15 Mart 2024 | 967 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar