Üç festivalden eli boş dönen filme dört ödül!

8’inci Malatya Film Festivali’nin sponsorlarına plaket töreninde, tesadüfen ‘Aydede’ filminin ekibiyle aynı masaya oturdum. Tören boyunca filmin yönetmeni Abdurrahman Öner ve yapımcı Arzu Şenses’le sohbet ettim....

8’inci Malatya Film Festivali’nin sponsorlarına plaket töreninde, tesadüfen ‘Aydede’ filminin ekibiyle aynı masaya oturdum.

Tören boyunca filmin yönetmeni Abdurrahman Öner ve yapımcı Arzu Şenses’le sohbet ettim. Filmde dul bir kadını canlandıran Ezgi Mola’nın oğlu rolündeki Bilal Çelik de vardı masada. Yönetmen Öner, filmi çektikleri Antalya Elmalı’da Çelik’i 700 çocuk arasından seçip, oynattıklarını, çok başarılı olduğunu söyledi.

Yapımcı Arzu Şenses, katıldığı her festivalden ödül alan ‘Anons’ filmi 8 bin gişe yaparken, ‘Aydede’nin 16 bin kişi tarafından izlendiğini, katıldıkları hiçbir festivalden ödül alamadıklarından dert yandı.

Gişeyi hedefleyerek film yapmadıklarını, ama festivallerden ödül beklentileri olduğunu vurgulayan yapımcı Şenses’le senarist ve yönetmen Öner, buradan da elleri boş dönmeleri halinde sinemaya küsmeyip, üretmeye devam edeceklerini söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 39 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 230 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 302 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar