‘Testere'nin yönetmeni hangi Türk'e rol verdi?

Oyuncu Didem Erol, Los Angeles’ta, sinemaseverlerin, ‘Testere’ filmlerinden tanıdığı Hollywood’un ünlü yönetmeni Darren Bousman’ın gözdesi oldu. Bousman, yazdığı ve yönettiği ‘Theatre...

Oyuncu Didem Erol, Los Angeles’ta, sinemaseverlerin, ‘Testere’ filmlerinden tanıdığı Hollywood’un ünlü yönetmeni Darren Bousman’ın gözdesi oldu. Bousman, yazdığı ve yönettiği ‘Theatre Macabre’ isimli interaktif tiyatro oyununda, Erol’a rol verdi.

Ekimden itibaren sahnelenen oyun, birçok yönüyle ilginç... Yerini sadece bilet alanların bildiği dört katlı bir binadaki 25 odada sahnelenen oyun, seyircilerini de içine katan bir korku gösterisi.

Müziklerini Richard Elfman’ın hazırladığı, Mambo Diabolico’nun canlı müzik yaptığı interaktif oyunda, Dr Werner adlı psikiyatristi canlandıran Erol’un yurt dışındaki ismi Serah Henesey... Erol, Bousman’ın kendisini seçmesinden ve izleyenlerin hakkındaki yorumların kendisini gururlandırdığını söyledi ve ekledi: “Seyircinin karşısına çıkan oyunculara verdiği tepki, gösterinin bir sonraki aşamasını belirliyor. 10 defa gelen bir kişi, her seferinde farklı bir oyun seyrediyor. Zaman zaman tam bir tımarhaneye dönüyor ama her izleyen ‘Theatre Macabre’e bayılıyor.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CEO’nun kibri markayı bitirdi 25 Nisan 2024 | 547 Okunma Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 231 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar