Tedbir kararı mizah konusu

Aile içi şiddet mağdurlarını korumak için çıkarılan kanun, esnetilerek, ünlüleri istemedikleri yorumlardan korumak için kullanılınca, komedi dizilerine mizah konusu oldu. Gülse Birsel, senaryosunu...

Aile içi şiddet mağdurlarını korumak için çıkarılan kanun, esnetilerek, ünlüleri istemedikleri yorumlardan korumak için kullanılınca, komedi dizilerine mizah konusu oldu. Gülse Birsel, senaryosunu yazdığı Star TV’deki ’Jet Sosyete’nin son bölümünde, bu kanunun istismar edilmesini ‘ti’ye aldı; Hem de 1 Nisan’da. Nasıl mı?

Birsel’in oynadığı Gizem Özpamuk, geçinemediği kayınvalidesi Zahide Özpamuk’a (Ayşenil Şamlıoğlu) Aile Mahkemesi’nden tedbir kararı çıkarttı. Kaynana yasağa uymayınca ve zorlama hapis cezası için polis kapıyı çalınca, şikayetçi gelin, “Kayınvalidemi vermem” diye itiraz etti ve şikayetinden vazgeçti. 

Bakalım Türkiye, aile içi şiddet mağdurlarını korumak amacıyla çıkarılmasına rağmen, esnetilerek mizah konusu olan kanunu ne zaman düzeltecek? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 97 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 88 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 310 Okunma Ayşegül Aldinç’e mizahçı dopingi! 11 Nisan 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar