Şov dünyasının acı gerçekleri

Adana Hilton’un bahçesinde Turgut Yasalar’ın ‘Ben Bir Dahiyim, Ama Henüz İlk Filmimi Çekmedim’ kitabının son sayfalarını okurken, bir dizi yapımcısı geldi yanıma. Sektör üzerine sohbet ederken...

Adana Hilton’un bahçesinde Turgut Yasalar’ın ‘Ben Bir Dahiyim, Ama Henüz İlk Filmimi Çekmedim’ kitabının son sayfalarını okurken, bir dizi yapımcısı geldi yanıma. Sektör üzerine sohbet ederken, çalıştıkça tanıdığı ünlü oyuncuların iki yüzlülüğünden dert yanmaya başladı.

“Yapımcılığını üstlendiğim projenin yönetmeniyle anlaşamayınca, yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu sette duyulduktan sonra, başrol oyuncuları birden kanka kesildiler yönetmenle. Veda yemeği bile verdiler ona... Masada yönetmene, diziden ayrılmasına ne kadar üzüldüğünü söyleyen oyunculardan biri sabahleyin bana mesaj attı. Okuyunca gözlerime inanamadım. Çünkü bir gece önce timsah gözyaşı döken oyuncu, giden yönetmenin yerine bana isim önerdi.”

Elimdeki kitabı gösterip, şu tavsiyede bulundum ona: “İstanbul’dan ve sinemadan kaçıp, Bodrum’a yerleşen Yasalar’ın bu kitabını oku, tavsiye ederim. Ünlü yapımcıların Ahmet’in senaryosunu, Mehmet’e kendi hikayesi gibi anlatıp, yazdıkları senaryolarla nasıl film çektiklerini okuyunca, ‘Derdimi herkesten büyük sanırdım, meğerse ne dert çekenler varmış!’ deyip, teselli bulursun.”

KARŞINIZDA POPÇU MELTEM CUMBUL

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 78 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 88 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 308 Okunma Ayşegül Aldinç’e mizahçı dopingi! 11 Nisan 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar