Sosyal medyası en iyi şarkıcı kim?

PowerTürk Müzik Ödülleri, 13 Nisan’da açıklanacak ve dokuz kategoride ‘Yılın En İyileri’ sahiplerini bulacak. Bu yılın ‘En Güçlü Kadın Şarkıcı’ adayları Aleyna Tilki, Aynur Aydın, Ece Seçkin, Gülşen, Hadise, Hande Yener, İrem Derici, Kalben, Simge ve Tuğba Yurt oldu.

PowerTürk’ün ‘En Güçlü Erkek Şarkıcı’ adayları ise Buray, Edis, Ferhat Göçer, Gökhan Türkmen, Mabel Matiz, Mehmet Erdem, Murat Boz, Mustafa Sandal, Oğuzhan Koç ve Tarkan...

2018’in en iyi çıkış yapan şarkıcısı, müzik grubu, albümü, proje albümü, klip ve şarkıcısının seçileceği yarışmada, sonucunu en merak ettiğim kategori, ‘En Güçlü Sosyal Medya Yönetimi’… ‘En İyi Kadın’ ve ‘En İyi Erkek’ şarkıcı kategorisinde 10’ar kişiyi aday gösteren PowerTürk, iş ‘sosyal medya yönetimi’ne gelince, aday sayısını niye altıya indirdi? 
PowerTürk, onca şarkıcı arasından niye sadece Demet Akalın, Edis, Hadise, İrem Derici, Murat Boz ve Tarkan’ı finalist yaptı? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 231 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 302 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 137 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar