Şöhreti kadar itibar sahibi olmak budur!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nin açılışını, sanatçının katılımıyla yaptı. Adının kültür merkezine verilmesi ve Antalyalıların...

Antalya Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nin açılışını, sanatçının katılımıyla yaptı. Adının kültür merkezine verilmesi ve Antalyalıların gösterdiği ilgi karşısında gözyaşlarını tutamayan sanatçı, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Hayatımın en mutlu anını yaşıyorum. Kültür merkezine adımın verilmesi bana onurların en büyüğünü yaşattı. Bana bu onuru yaşatanlara çok teşekkür ediyorum. Ölmeden bu güzelliği yaşamak herkese nasip olmaz.”

Bir sanatçının hayattayken bu onuru yaşaması önemli. Çünkü, günümüzde şöhret olmak kolay, ama aynı ölçüde itibar sahibi olmak zor. Türk Sineması’nın Sultan’ı, bunu başaran ender sanatçılardan biri… “Sultan”, filmleriyle kazandığı şöhrete ve saygınlığa, günübirlik küçük menfaatler uğruna helal getirmedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CEO’nun kibri markayı bitirdi 25 Nisan 2024 | 855 Okunma Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 236 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 123 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 305 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar