Sinema Kanunu yakında Meclis'te

Turizmci Mehmet Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanı olduktan sonra belli aralıklarla Türkiye’nin çeşitli bölgelerine basın turu düzenliyor. Bakan Ersoy, hafta sonu, Kapadokya bölgesini dolaştı bir grup gazeteciyle…...

Turizmci Mehmet Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanı olduktan sonra belli aralıklarla Türkiye’nin çeşitli bölgelerine basın turu düzenliyor.

Bakan Ersoy, hafta sonu, Kapadokya bölgesini dolaştı bir grup gazeteciyle… Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep ve Mardin turlarında yoktum, ama bu kez davetliydim.

Turizmci Ersoy, hem dakik, hem hızlı. Bu sayede iki günde dolaşmadığımız yer kalmadı Kapadokya Bölgesi’nde…

Cumartesi günü Uçhisar, Güvercinlik Vadisi, Göreme Açıkhava Müzesi, Tokalı Kilisesi, Paşa Bağları Ören Yeri, İpek halı dokuma atölyesi, çömlek imalathanesi, Güray Yeraltı Müzesi, Devrent Peribacaları Vadisi’ni dolaştık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 131 Okunma Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 99 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 90 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 316 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar