Şampiyonlar Ligi Finali’nde Türkler

Hafta sonu Viyana’daydım, gelecek hafta sonu ise Kiev’de olacağım. Avusturya’ya gitme sebebim bu hafta sonu Ukrayna’ya yapacağım seyahatle ilgiliydi.  26 Mayıs Cumartesi akşamı Şampiyonlar Ligi Finali’nde Real...

Hafta sonu Viyana’daydım, gelecek hafta sonu ise Kiev’de olacağım. Avusturya’ya gitme sebebim bu hafta sonu Ukrayna’ya yapacağım seyahatle ilgiliydi. 

26 Mayıs Cumartesi akşamı Şampiyonlar Ligi Finali’nde Real Madrid’le Liverpool karşılaşacak. Maç İspanyollarla İtalyanlar arasında, ama birçok ülkeden seyirci gidecek Kiev’e… Pepsi’nin davetlisi olarak izleyeceğim final maçında Türk takımı yok, organizasyonda Türkler var. Kiev Olimpiyat Stadyumu’ndaki maçta VIP seyircilere catering hizmetini patronu ve çalışanlardan bir kısmı Türklerden oluşan 750 kişilik ekip verecek. 

Viyana’ya gelişim de 2004’ten bu yana Şampiyonlar Ligi, Avrupa Şampiyonası ve UEFA maçlarının VIP catering servisini yapan Do&Co’nun sahibi Attila Doğudan ile konuşup, bilgi almak içindi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 30 Okunma Türkan Şoray’dan güldüren anılar 21 Nisan 2024 | 229 Okunma “Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” 21 Nisan 2024 | 122 Okunma Ekrana çıksa ne diyecek? 20 Nisan 2024 | 298 Okunma TikTok ve X’e erişim engeli! 18 Nisan 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar