Sahte profesörün oyunculara oyunu

'8’inci Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda 51 yıllık oyuncu Demir Karahan’dan meslek hayatına dair müthiş anılar dinledim.   Karahan’ın anlattıklarından en ilginci ve günceli, Şafak Sezer’in...

'8’inci Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda 51 yıllık oyuncu Demir Karahan’dan meslek hayatına dair müthiş anılar dinledim.
 
Karahan’ın anlattıklarından en ilginci ve günceli, Şafak Sezer’in aralıkta vizyona girecek ‘Yalan Dolan’ filminin setinde yaşanan şu olaydı: 

“Yıldırım Abi (Öcek), kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçirdi ama zayıflamayı durduramaz hale geldi. Her yerinde yaralar çıktı. Sezer, ‘Benim beyin cerrahı profesör bir arkadaşım var, çağırayım sete gelsin ve sana bir baksın. Bana da bir ilaç yaptı, ne şekerim kaldı, ne bir rahatsızlığım. Adam aynı zamanda Rockefeller Ailesi’nin damadıydı, yeni ayrıldı’ dedi. Şafak’ın aradığı profesör çok geçmeden siyah zırhlı bir Mercedes’le geldi. Karavana yemekler söylendi, sohbet başladı. Adam bir ara, çantasından evrak çıkarıp, ‘Kıbrıs Havalimanı’nı yaptım, Taş Yapı’nın sahibi Emrullah’tan 32 milyon euro alacağım var’ bile dedi. 

Bir ara Yıldırım’a baktı, ‘Abi sen ölürsün. Çok yanlış yaptın’ dedi, hepimiz buz kestik. Rengi sararan Yıldırım Abi, ‘Ne yapacağım?’ deyince adam, ‘Seni bir daha ameliyat edeceğim. Şimdiye kadar 10 bin beyin ameliyatı yaptım, bir tane ex’im yok’ dedi, ardından ekibinden doktorları aradı. 

‘Şekerimi yok etti’

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anev’de ‘Kültür Başkenti’ şovu! 28 Mart 2024 | 57 Okunma Shakira’nın vücut kimyası bozuldu! 26 Mart 2024 | 198 Okunma Satılmayanları yakan markalar 24 Mart 2024 | 285 Okunma 'İguanalarım beni bilim insanı yaptı' 24 Mart 2024 | 94 Okunma Paris’te ‘Erik Dalı’ 23 Mart 2024 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar