Sağlık bakanlığı bu iddiları araştırmalı

Sağlık Bakanlığı, ATV’deki ‘Esra Erol’da’ ve TV8’deki ‘Gerçeğin Peşinde’ programlarını şu gerekçelerle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na (RTÜK) şikayet...

Sağlık Bakanlığı, ATV’deki ‘Esra Erol’da’ ve TV8’deki ‘Gerçeğin Peşinde’ programlarını şu gerekçelerle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na (RTÜK) şikayet etti:

“Medyanın reyting aldığı şüphesiz olan sağlık konularını, öz denetimsiz olarak gündeme getirmesi ve bunun üzerinden sansasyon oluşturmaya çalışması, sorumlu yayıncılık ilkesi ile bağdaşmamaktadır.

Medya, vatandaşların seslerini duyurabilecekleri bir mecra ise de, resmi kurum ve kuruluşların adının karıştırıldığı, karalandığı, sağlık çalışanlarının töhmet altında bırakıldığı, yargısız infazların yapıldığı bir mecraya dönüşmemelidir. Sağlık çalışanlarının ispatlanması mümkün olmayan iddia ve söylentilerle zan altında bırakılması, kabul edilebilir bir durum değildir.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alışık, formunu nasıl koruyor? 16 Nisan 2024 | 68 Okunma “Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” 14 Nisan 2024 | 105 Okunma Aleyna Tilki’nin gizli düşmanları! 14 Nisan 2024 | 87 Okunma Akpınar’ın kızı kime, niye kızdı? 13 Nisan 2024 | 308 Okunma Ayşegül Aldinç’e mizahçı dopingi! 11 Nisan 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar